Мъжки обувки официални


         
1 2 3 4 5
    

Официални Мъжки Обувки от edition-shoes.com

Осмеляваме се да твърдим, че се намираме в ситуация, която е възможно да наречем фаза нула за мъжките обувки.
Видът на офисите и предприемаческия стил на обувките са все по-свободни от правила и норми. Когато казваме, че всичко е в самото начало, нямаме предвид, че в този официален стил не можем да открием чертите на модерното. Актуалността е важен фактор за мъжките официални обувки, но много по-важна е обществената взискателност към тях, одобрението и др. Ние не мислим, че съществува модата за обувките като такава т.е. различни кожи, цветове, модели, които винаги и във всички случаи да бъдат наречени модерени,а  по-скоро съществуват много моди/модели, които се отличават със специфични стереотипи. А безословно съществува само глобалната търговска мода, която незначително се различава според националнато деление на територията. Ако искате като клиент да се зачислите към определена национална територия (съответно различни типове обувки) трябва да усвоите стереотипите на същата търговска мода.

Обикновено, когато купувате мъжки обувки за важен повод, се спирате в първия бутик. В това няма нищо лошо. Но необходимо е да знаете, че повечето магазини доставят на пазара популярни обувки за средната класа. А в нея одавна - отдавна (още през 60-те г.) се е преобразила в "стилът на улицата и етническите специфики". Почакахме известно време, докато разберете идеите и замисъла на новите модели обувки и обновихме колекциите си, за да имате голям избор от модерни боти и обувки.

Идеите за новите модели се проявяват като единствено правилната мода. Този цветови стил няма да създаде проблеми при ежедневни мероприятия, срещи и др., но може да затрудни търговските преговори на някого, който представя финансова институция или просперираща фирма. Последните ще трябва да възприемат стериоипа на обувки на служителите от средните и големи фирми или просто да се спрат на по-скъпите официални мъжки обувки. Този факт, независимо дали го приемате или, не е въпрос на вкус. Нямате избор. Това е търговска необходимост или един вид уважение. Нейното незачитане може да предизвика състояние, в което търговската комуникация да бъде прекъсната.

Обувките могат ли да говорят "говорят" чрез своя дизайн?
Мениджърските обувки и облекло трябва много изразително и дискретно да "шептят". Чрез качеството на материала, цвета,  качеството на вратовръзката и ризата чрез качествения колан. Американската мениджърска униформа (най-вече сред младите изпълнителски кадри) се състои от черни обувки, много тъмен костюм и бяла риза с подвижна яка. Към тях предочитат вратовръзки във оттенъци на червеното и розово. И тук важи правилото, че буквалното копиране на този стил, което не е правилно..., а именно зависимост или голяма доза желание да се приспособите. Обърнете внимание на часовника. Той непрекъснато (подобно на обувките ви) е пред очите на клиента. Ако костюмът ви е "крещи" ще бъде добре и часовникът ви да "шепти". Най-хубави са най-скъпите, които са сдържана елегантност, а обувките? Неподходящите омаловажат добре избраният костюм. И те са на показ. Особено при поверителни разговори, когато не сте разделени от маса или бюро, според обувките ще оценят вашето положение в обществото. Ще допълним, че чорапите към това облекло не могат да бъдат под прасеца. Снимките от най-различни официални случаи, когато господата са се разположили удобно в креслата, еднозначно потвърждават, че за глезени няма място там.

Секретарката не е само ваша пишеща машина и дискета. Известно е, че повечето секретарки имат добър външен вид и в такъв вид клиента ги вижда по-добре отколкото шефът мъж. Жените (дори и добре платените) смятат, че търговската мода за тях е много по-лоша, отколкото за мъжете. Тя се произвежда във много по-малки количества и е доста по-скъпа. Оригиналната личност на секретарката заслужава да си помосли над въпроса: Дали не може да и се помогне за облеклото и дамските обувки, но се страхуваме, че женската елегантност, за която важат същите правила както за мъжете, не може да бъдат приоби само чрез добрата заплата. А вие се нуждаете от елегантността на секретарката. Тя трябва да подхожда на вас и на средата, в която работите. В противен слхучай, това ще бъде твърде неубедително за създаващото за вас впечатление...

Сходно и дори униформено облекло и обувки трябва да носят служителите в приемните на големите фирми. Това е израз на самочувствието на фирмата, а и практически начин за създаване на естетическа прегледност. Също така се заражда и нова мода сред малките общности на летците. Не забравяйте, че някога традицонните униформи на стюардесите бяха подчинени на стила, наречен "заобленостите над всичко", включително и елегантните им обувки. Днес мнозина смятата това насилие над линията на дрехата за вулгарно. Тук важи правилото, че традиционната женственост на жените във униформа подчертават само неопитните фирми.

Струва си фирмата да обмисля кодекса на облеклото, което участва във създаването на впечтление за нея. Кодексът не трябва да е на видно място, но е задължителен да съществува, подобно на неписаните правила. Най-лесно е да поверите тази работа на специлна фирма, но трябва ясно да кажете какво впечатление искате да направите на вашите делови партньори. Повечето мениджъри (мъже), привикнали да вземат техническите решения предполагат, че тяхното усещане за това как чрез облеклото да създават имиджа на фирмата, трябва да бъде спазено. Това във повечето случаи е във вреда на фирмата. Никой, който не е свикнал да обува само себе си не може да прецени как да обуе и облече някой друг. Това е единият проблем. Вторият ще настъпи в момента в които, демонстрирате нерешителност при оценката на резултата. Незабавно и с охота вашата роля ще приемат върху себе си фирмените жени "с главна буква", които се чувстват компетентно. Голяма част от тях искат всичко да проработят. Та нали всички жени в детството са мечтали да бъдат дизайнер и моделиери. Всяка съвременна жена не може да преоделее изкушението да направи това в своята фирма и с фирмени пари. Струва си внимателно да сондирате мнението на по-голямата част "първокласните" жени, но от други фирми и с различни причини за привилегированото си положение.

Запомнете, че създаването на определено впечатление чрез обувките и облеклото, е магия на опита и знанието...


Мъжки обувки официални

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ