Мъжки обувки


         
1 2 3 4 5 6 7 8
    

Мъжки Обувки от edition-shoes.com


4 задължителни мъжки обувки в гардероба на господата


Мъжете най-често имат по 2-3 чифта обувки в гардероба, но те са или еднотипни, или толкова забравени в някой шкаф, че на правкика в употреба влиза само един от чифтовете. Всеки ден. Постоянно.

А когато се наложи да обуете нещо различно – с друг стил дрехи, нетипични за вас, или по специален повод, проблемът с подходящите мъжки обувки е налице.

Ето нашата „класация“ за 4-те типа мъжки обувки, които всеки уважаващ себе си мъж трябва да има.

1. Ежедневни мъжки обувки – те са подходящи за офисите, в които не е разрешено размъкнато, спортно облекло. Подходящи са за професии като адвокат и лекар. Съчетават се с панталони, дънки, ризи, сака, вратовръзки. Трябва да са удобни, за да не товарят с болки и стягане краката през целия ден. Много често по-младите мъже избират за работния си ден спортни обувки (кецове), които също успешно съчетават с ризи с навити ръкави и спортни панталони или дънки.

2. Спортни мъжки обувки – маратонки или кецове – предназначени основно за спорт, за разхождане на кучето, за срещи с приятели, разходки, туризъм. Едва ли има човек, на който да не му трябва чифт маратонки, с които да се чувства комфортно и спокойно през почивните дни.

3. Черни официални мъжки обувки – за специални поводи или просто за обикновен ден в работата, ако по принцип предпочитате този стил облекло. Черните официални обувки никога не излизат от мода, просто са задължителни!

4. Мъжки боти до глезена – идеални са за есента и зимата. През есента може да носите мъжки боти от набук (за сухите дни), а през зимата – задължително от качествена естествена кожа отвън и отвътре. Това е обувка, която се скрива от панталона или дънките, т.е., подходяща е и за двете комбинации. Може да ги носите както в офиса, така и в свободното време. Цветът може да е черен, тъмно или светло кафяв, сив – изборът и предпочитанията са ваши!

Разгледайте моделите мъжки обувки в онлайн магазина за обувки Edition Shoes и попълнете някои от пропуските в гардероба си.Мъжки обувки

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ