Дамски боти


         
1 2 3 4 5 6 7 8
    

Дамски Боти от edition-shoes.com


Как да комбинирате стилни дамски боти до глезена


Дамските боти до глезена са от елегантните дамски обувки, но са и от трудните за съчетания с дрехи. Проблеми срещат почти всички жени – с дебел, и със слаб прасец.

Съчетанията на боти до глезена с клин или с чорапогащник са „опасни“, тъй като оптически скъсяват краката, а никоя жена не иска да ? се случи това. А още по-неприятното е, че тази комбинация добавя килограми към фигурата.

Как тогава да носите боти до глезена?

Боти до глезена с панталони

Това е „златна“ комбинация, в която почти не се правят модни грешки. Дамски боти до глезена пасват на всякакви видове панталони. Глезенът, около който има част от обувката, е покрит с панталона и това оптически издължава крака. Съчетанието може да е с по-тесни панталони или дънки, които да се напъхат в ботите. Но наистина не правете грешката да направите това с широки крачоли – ще изглеждат като балони.

Боти до глезена с къси поли

Най-подходящи са полите с дължина 2-3 пръста над коляното или малко по-къси. Добре е да имате хубави крака или поне да си харесвате вашите, за да стъпвате уверено и със самочувствие. Ако обуете пола под коляното с боти до глезена, може да получите ефект на скъсяване на крака. Друг риск крият прекалено късите поли – никак не са стилни тези мини дължини.

Боти до глезена с дълги поли

Това съчетание е перфектно за есента. Разкроените модели поли са най-подходящи, но и с прилепнала пола стои доста добре. Идеята на дългата пола в случая е да покрие целите крака, за да се избегне оптическото скъсяване.

Боти до глезена в други комбинации

Според наблюденията ни, ботите до глезени с всички други комбинации дрехи и дължини са лошо решение. Избягвайте с такива боти например 7/8 панталон, 7/8 клин или 7/8 дънки, къси панталони, прилепнала пола под коляното, пола със средна дължина. Никой няма да ви се скара, ако излезете от вкъщи с такова съчетание, но може да изглеждате доста не на място.

Ако държите на стила си, спазвайте поне основните модни правила. И разгледайте елегантните дамски боти в онлайн магазина за обувки на Edition Shoes.Дамски боти

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ