Дамски обувки официални


         
1 2 3
    

Официални Дамски Обувки от edition-shoes.com


Как да носим обувки на високи токчета?


Твърди се, че красивите дамски обувки на висок ток са вредни за здравето, стойката, организма на жената. Безспорно, носенето на обувки с ток се отразява на гръбначния стълб, глезените и коленете повече от тогава, когато жената е с ниски обувки или с маратонки. Носенето на високи токове се отразява и на походката.

Но! Жената трябва да е жена! Красивите обувки трябва да присъстват в гардероба на всяка дама. Дори и да ги носите веднъж седмично или само по специални поводи, обувките на ток със сигурност ще променят излъчването, визията и самочувствието ви.

А може би искате да ги носите по-често, но чувствате дискомфорт и болки в краката? Ето няколко трика, с които да „излъжете“ неприятните (болезнените) усещания, докато стъпвате на високо.

Правилен размер обувки. Нали не очаквате грешен модел обувки, особено на висок ток, да ви е удобен? Ако няма вашия номер в магазина, не купувайте. Изберете друг модел.

Плоско стъпало или висока арка? Добре е да знаете какъв тип е стъпалото ви, тъй като при покупка на каквито и да е обувки, това ще ви помогне да направите правилен избор.

Широка пета и дебел ток. От много тънките токчета кракът трепери, нестабилен е, а това увеличава напрежението в него. Все пак без тънки токове не може – някои рокли определено ги изискват. Затова не ги изключвайте от гардероба си. Всекидневните високи обувки нека да са с широка пета и дебел ток, които да държат стъпалото ви неподвижно.

Дебели подметки на обувките. Обувките на ток с тънки подметки причиняват болка в предната част на стъпалата. Дебелата подметка поема по-здравословно натиска и намалява, дори премахва, болката. Каучуковите подметки са особено добро решение.

Почивки. Ако имате възможност, правете почивки – събувайте отвреме навреме обувките си и стъпвайте боси на земята – така ще си починат пръстите и глезените ви.

Разтягане. След като събуете обувките си, направете разтягане, за да разсеете схващането – опънете пръстите на краката надолу, след това – нагоре. Така се разтягат глезенът, мускулът на прасеца.

Подложки за краката. Малки, силиконови, почти невидими, но помагат наистина! Тези меки възглавнички се залепят там, където тежестта и натискът са най-големи, за да облекчат напрежението в тази част на крака. Също така, предпазват от хлъзгане на стъпалото напред, петата е стабилна.

Виждате, че има начин – за всички, които имат желание. Разгледайте каталога ни с Дамски обувки официални и изберете вашия модел дамски обувки на ток!Дамски обувки официални

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ