Дамски Кецове


Няма намерени резултати!


Дамски кецове

Дамските кецове – категорията на спортните момичета, на дамите с младежки дух и с динамична същност. Модели в различни цветове, форми, височини. Модели за различни предпочитания и характери.

Ежедневието на всяка жена се нуждае от дамски кецове. За вашата спокойна разходка след работа, за срещите ви с приятели или за по-удобното ви пътуване. Сещате ли се за по-комфортни обувки, с които да наградите краката и стъпалата си?

Предлагаме модели с различна дебелина на подметката, а дори и на платформа. Кецовете на равна подметка – ниска или висока – лесно се комбинират с дънки, спортни дрехи, анорак, тениска, раница.

Моделите с вграден ток пък се харесват на представителките на нежния пол, които търсят спортни елементи във визията си, но и не искат да се откажат от красотата на високите обувки. Те се съчетават добре с дънки, клинове, трикотажни блузи с дълъг ръкав, жилетки.

Дамските кецове в тази категория са подходящи за хладно време, тъй като са по-затворени и дълбоки над глезена. Изработени са от качествени материи и материали, които ще предпазват краката от студ, вятър и дъжд.

Удобството на дамските кецове е особено подходящо, ако работата ви е свързана с повече вървене, с бягане по задачи, с често пътуване. Разбира се, не са първият избор, тъй като много дами имат съвсем друг стил и избират по-традиционни модели обувки на равна подметка или нисък ток. А и не са подходящи за всеки офис, дрескод и професия. Но, ако пробвате, може да се окаже, че кецовете са точно това, от което се нуждаете.

Дамските кецове са чест избор и за майките, в това число и на работещите майки, които трябва да са „екипирани“ подходящо за тичане след детето или децата, за изпълняване на многобройни ангажименти, за придвижване на различни места за кратко време.

Не пренебрегвайте дамските кецове. Ако търсите нещо интересно и удобно във визията си, дайте им шанс.


Дамски Кецове

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ