официални


         
1 2
    

Дамски чанти официални

Клъчовете – едни от най-малките дамски чанти – се появяват през 30-те години на 20-ти век. Те са малко по-големи от портмоне и могат да съберат едно червило, една спирала, пари, документи и телефон, т.е. всичко най-необходимо за определени ситуации. Обикновено официалните дамски чанти нямат дръжки, а се носят в ръка.

Дамите носят такъв тип и размер дамски чанти на официални лични или бизнес обяди и вечери, при вечерни излизания в клубове, дискотеки и барове, но понякога и на разходките в летните дни, за които по-подходящи са клъчовете от плат и весели цветове. Размерите на „вечерните“ дамски чанти позволяват тази практичност, тъй като лесно се събират на масата или на стола в ресторанта.

Малко по-големите официални дамски чанти са подходящи и за ежедневието. Те могат да се съчетават с почти всякакъв стил дрехи.

Официалната дамска чанта се комбинира безспорно най-добре с вечерна рокля, към която това е задължителен аксесоар. Както казахме, може да носите клъч и в летните дни – със стилна ежедневна рокля. Комбинирайте и с прилепнал панталон или панталон с висока талия и семпла риза или блуза.

Материята, големината и украсите по официалните дамски чанти са разнообразни. Има модели с ресни, с камъни, с мъниста, в един или няколко цвята. За всяка дама – по нещо!

Изберете вашата официална дамска чанта от каталога на edition-shoes.com – скоро ще ви потрябва!


официални

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ