Дамски боти ежедневни


         
1 2 3 4 5 6 7 8
    

Дамски боти - ежедневни

Понякога всичко, от което имате нужда, са чифт удобни дамски боти. Едва ли има жена, която да не харесва тези обувки, подходящи за цели три сезона – късна есен, бяла зима и хладна пролет.

Ежедневните дамски боти лесно намират място във всеки гардероб, защото могат да се съчетават с различни стилове дрехи, могат да се носят в ежедневието, при пътуване, на разходки. Дамските боти могат да променят цялостната визия за секунди.

На платформа, на нисък ток, на по-висок ток или на равна подметка? Решавате вие според вашето разбиране за удобство и вашата натовареност през деня. Моделите са подходящи както за дами с по-спортен стил, така и за онова ежедневно облекло, включващо просто чифт дънки, любим пуловер и добро настроение.

Думата „боти“ идва от френското „bottine“, което буквално значи „висока дамска обувка до глезена“. Това наистина е една от най-често срещаните височини на ежедневните боти, но могат да се намерят и по-дълбоки варианти, които обгръщат крака до средата на прасеца. Това е идеалното решение за момичета и жени, които не обичат да носят ботуши, но все пак искат да им е топло през зимата.

Наистина ли могат да се носят боти през пролетта? Всъщност, да. През март и април, когато вече е пролет (поне астрономически), температурите остават ниски и неприятно хапещи. Това е моментът, в който ботите са най-добрите ви приятели!

Чифт дамски боти може да комбинирате с панталон, джинси, дънки, поли и рокли с различна дължина, къси панталони. Разнообразието от цветове във всеки онлайн магазин за дамски обувки дава неизброими варианти и възможности за съчетание.

Изберете ежедневни дамски боти, за да допълните ежедневието, стила и визията си. Заложете на качествени материали – естествена кожа, естествен велур, набук, оглеждайте се за безкомпромисна изработка. Така ще сте спокойни, че вашите боти ще ви служат вярно дълго време.


Дамски боти ежедневни

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ