Мъжки обувки ежедневни


         
1 2 3 4 5 6 7 8
    

Ежедневни Мъжки Обувки от edition-shoes.com


Кои мъжки обувки са качествени?


Мъжете си купуват обувки много по-рядко от жените. Докато за някои жени това е ежедневие, то за почти всички мъже е ангажимент веднъж на 1-2 години, свързан с досада и неприятно обикаляне по магазините.

Това обаче са достатъчни причини всеки мъж да избира обувките си много прецизно и да държи на качеството им. Вижте някои неща, за които да внимавате.

Кожата. Естествената кожа е доминираща в производството на мъжки обувки. Първокачествената естествена кожа е с най-малко обработки, гъвкава и мека на допир. Телешката кожа (напа) е един от най-качествените материали – с перфектна структура и блясък. Тя има най-малко белези и драскотини, в сравнение с другите кожи, затова е и по-скъпа като цяло. Драскотините по кожените обувки се прикриват най-лесно с полиране с полиращи продукти – добре е да се снабдите и с такива.

Стелката. Това е един от най-важните детайли при избора на мъжки обувки. Качествените обувки са със стелки, изработени от същата естествена кожа, от която са направени и самите обувки. По този начин кракът диша, не се спарва и изпотява, което предотвратява неприятната миризма и/или медицински проблеми. Добре е стелките да могат да се махат свободно (а не да са залепени), за да се почистват, проветряват или подменят.

Хастарът. Той отново трябва да е от естествена кожа – първокачествена, мека на допир.

Обшиването. Това е един от най-пренебрегваните детайли при покупката на (мъжки) обувки. Но той е много важен. Качественото обшиване е по цялата периферия на обувката, която свърва горната част с подметката.

Подметката. Тук отново наблягаме на качествто и по-добрия външен вид на кожената подметка, пред тази от гума. Много по-респектираща е – ако ви предстои бизнес среща, официално събитие или просто искате да подобрите имиджа и самочувствието си, инвестирайте в мъжки обувки с кожена подметка. Тя се изработва от щавена кожа и е доста по-гъвкава дори от гумената. При качествените обувки подметката винаги е зашита, а не залепена!

Токът. С тока се постига баланс и комфорт за крака, но и придава завършен вид на обувката. Токовете обикновено се правят от материала, от който е подметката – кожа или гума. Височината на тока трябва да съобразите изцяло с вашите предпочитания!

Вече имате базовите знания по темата за мъжките обувки. Време е да отидете на пазар или да разгледате каталога в онлайн магазина за обувки Edition Shoes.Мъжки обувки ежедневни

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ