Чанти


         
1 2 3 4 5 6 7 8
    

Дамски Чанти от edition-shoes.com


Дамската чанта събира целият свят на жената


Изборът на дамска чанта за жените е не по-малко важен от избора на обувки. Някои жени имат няколко чанти – различни цветове, модели и материали, за различни дрехи, обувки, аксесоари и предназначение. Други имат само една чанта и я носят с всичко и навсякъде, докато не решат да я хвърлят и да си купят нова.

Няма две жени с еднакви предпочитания за дамските чанти – черна или цветна, практична или екстравагантна, голяма или малка... Изборът е огромен!

Вижте няколко съвета, които ще са ви от ползва при избора на идеалната дамска чанта.

Форма. Формата на дамската ви чанта е толкова важна, че тя може да промени визуално фигурата ви – да ви добави килограми или да ви направи по-слаба и висока. Общото правило е да избирате чанти с форма, противоположна на вашето телосложение. За високите и слаби дами – кръгла форма, за дребни и закръглени – правоъгълна форма.

Размер. Размерът на рамската чанта е добре да съответства на фигурата ви. На едрите жени не подходждат малки чанта, а на по-дребните – големи. Отдавна са модерни (и тази тенденция се задържа) чантите с дръжка, преметната през рамото. Тези чанти привличат вниманието към гърдите и са отличен вариан за жени с красиво деколте. По-масивните в горната част на тялото жени е добре да се въздържат от този вариант.

Важно е да знаете, че чантата подчертава тази част на тялото, до която се намира – ако е на нивото на бедрата, подчертава тях.

Предназначение. Светско събитие, работен ден, разходка в мола, туристическо пътуване... – толкова много поводи да покажете красивата си дамска чанта. Но! Не всяка чанта е подходяща за всички места.

На изискана вечеря не ходете с голямата си чанта, с която ходите на работа и събирате в нея огледало, червило, парфюм, бележник, лаптоп, портмоне и какво ли още не. За светско събитие е подходяща чанта-портмоне (клъч), която се държи в ръка. Тя е изработена от нежен сатен или велур, украсена с камъни или пайети. Трябва да съответства на роклята и обувките ви.

За вечеря с роднини и приятели в ресторант подберете малка чанта с къса дръжка. Обемната чанта отново нека си остане у дома.

За работното ежедневие избирайте чанта от качествена кожа – естествена или еко – която да издържи на натоварването през деня.

Цвят. Най-разпространени са черните чанти, но през лятото нещата са съвсем различни – цветни, бели, шарени... толкова голям избор!

Добре е да имате най-малко две чанти – една ежедневна и една за официална. Ежедневната трябва да подходжда на всичко – делови костюм, дънки, дори на кецове. Днес се предлагат много такива мултифункционални модели, така че няма да е трудно да намерите идеалната дамска чанта.

Разгледайте и каталога на онлайн магазин Edition Shoes за чанти и обувки.Чанти

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ