Дамски ботуши официални


         
1 2
    

Официални Дамски Ботуши от edition-shoes.com


Класификация на дамските ботуши


Днес има толкова голямо разнообразие от модели дамски ботуши, че за жените става все по-трудно да направят избор само на един чифт.

И все пак, нека направим една класификация на ботушите – според височината им.

1. Дамски ботуши с височина между глезена и коляното. Това е някъде по средата на прасеца и е малко по-високо от стандартните боти. За да носите зимни обувки с такава височина, трябва да имате перфектни (или поне хубави) крака без големи прасци. Ако сте точно такава късметлийка, може да правите съчетания с панталони и поли с всякакви дължини. И – смело напред!

2. Дамски ботуши с височина под коляното. Тези модели са подходящи за всички жени – и за слаби, и за по-пълни. Добре е ботушът да прилепва по крака, особено когато го носите с пола или с по-тесен панталон – ако сте много слаба, съобразете се с това. За по-дебелите прасци също по-трудно се избира подходящ размер, но не е невъзможно. Може да съчетаете с панталони, поли под и над коляното, клинове и тесни дънки, които да пъхнете вътре.

3. Дамски ботуши с височина над коляното. (ОТК - абревиатура на оver the knee – от английски означава „над коляното“.) Тези модели дамски ботуши преживяха няколко бума през годините. Преди последното им възраждане през сезон есен/зима 2012 г., бяха много модерсни през 80-те години на 20 век. Любими са на Мадона (като част от сценичните костюми на концерти), Риана, Клеър Форлани, Меган Фокс, Дженифър Хъдсън, американския дизайнер Том Форд и на още много знаменитости. OTK ботушите стават все по-любими и на младите момичета у нас, които ги съчетават с къси поли или къси панталони – не само заради модата, но и за да стоплят по някакъв начин бедрата си. За ботушите над коляното е характерна меката кожа, която полепва плътно по крака, затова са подходящи за по-слаби дами.

Изберете Вашите ботуши за идващата зима – различни модели, модерен избор, качество и разумна цена – в онлайн магазин за обувки Edition-Shoes.Дамски ботуши официални

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ