поверителност

Електронен магазин Едишън ви гарантира, че вашите лични данни въведени при регистрацията и информацията за направените от вас покупки, няма да станат достояние на трети лица. От самото си създаване ние работим единствено и само в полза на своите клиенти. Радваме се, че избрахте нас!Предоставената информация се използва само и единствено с цел обслужване на клиента. Всяка предоставена от потребителя лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.


Информацията, предоставена от клиентите, не се предоставя на трети лица, с изключение на партньорски фирми (куриерски служби и др.), пряко участващи в етапите на процеса на обслужване и изпълнение на поръчките на клиентите.

Съгласно закона за личните данни, www.edition-shoes.com няма да предоставя личните данни на потребителитe на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен, ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

Информацията, подадена от клиентите, е защитена съгласно Закона за защита на личните данни, и се обработва в съответствие с неговите разпоредби.

Online магазинът предприема всички необходими мерки за защита на съхраняваната информация, предоставена от клиенти, но не носи отговорност, ако с нея се сдобият трети лица в следствие на противозаконно осъществен пробив в системата на сайта.

Настоящите "Условия за ползване" на онлайн магазина имат задължителен характер, както за www.edition-shoes.com така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени.

 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите:

Съгласно ЗЗП ние Ви предоставяме свободно следната информация:

1. името и адреса на фирмата ни – "Онлайн Обувки"ЕООД,  гр.Варна, ул. Хан Кубрат 7А, МОЛ: Евгени Георгиев, ЕИК:204858991

 Работно време от понеделник до събота  от 9,30 до 19,30 в неделя от 9,30 до 18.00 часа. основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт

3. цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.

4. стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките иможете да видите в рубриката "Доставка и Плащане"

5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас, които са:

-- тел.: 0886 777 679 – цената на разговорите зависят от вашия тарифен план към оператора, който ползвате.

- e-mail: edition_shoes@abv.bg

6. Начините за Доставка са описани подробно в рубриката "Доставка и Плащане"

 

Данни на клиента:

Даниите, които изискваме в процеса на покупка са необходими само за целите на извършване на доставката.
Тези данни по никакъв начин не се предоставят на трети лица.
Edition-Shoes като търговец НЯМА достъп до детайлите на вашата банкова карта. Тези данни се използват САМО ОТ ОБСЛУЖВАЩАТА БАНКА - ОББ.
Ние не изискваме никакви клиентски данни за предварителна регистрация.

Връщане на платени суми с карта:

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Сигурност:

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.


Условия за ползване на магазин за Обувки Едишън - edition-shoes.com - разберете различните условия за доставка, гаранция, права, сигурност на поръчките.


Обувки

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ