мъжки боти ежедневни


         
1 2 3
    

Мъжки боти ежедневни

В гардероба на елегантния мъж на всякаква възраст задължително трябва да има място за мъжки боти. С тях ще се чувствате удобно в офиса, на по питие след работа, на разходките в хладните почивни дни и при пътуване.

Ежедневните мъжки боти лесно се комбинират с дънки, чино панталони, карго панталони, пуловери, кашмирени или вълнени палта. С тях се стъпва леко като с маратонки, но с тази разлика, че цялостната визия остава стилна и доста далеч от спортното.

Предстои ви бизнес пътуване или градска екскурзия? Излезте от вкъщи обут в ежедневни боти – така ще се чувствате комфортно, в каквато и обстановка да попаднете. А и шофирането с боти е лесно и приятно.

Най-разпространените материали, които се използват в изработването на ежедневни мъжки боти, са естествената кожа и естественият набук. Те пазят краката от студ, сняг и други неприятни усещания по възможно най-качествения начин. Подметката е солидна и стабилна, за да е максимално ограничен досегът ви до студената настилка.

Повечето модели в каталога ни са с височина малко над глезена, но има и такива, които са по-високи. С тях ще сте предпазени не само от студ, но и от сняг.

Ежедневните мъжки боти не са за подценяване, когато искате да ви е комфортно и топло и когато трябва да направите добро впечатление.


мъжки боти ежедневни

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ