Дамски боти официални


         
1 2
    

Дамски боти - официални

Официалните дамски боти са нещо като заместител на официалните дамски обувки, но за по-хладно време. Красивите варианти с по-тънък или по-дебел ток са идеални за офис ежедневието, за важни срещи и дори за официални вечери. Те обхващат крака малко над глезена и го държат стабилен. В допълнение на това, че и доста доплят, стават просто незаменими.

Официалните дамски боти имат свойството визуално да издължават крака – особено, когато са съчетани с елегантен прав панталон в същия цвят, за да се получи преливане. Това, обаче, не е единственият вариант за комбиниране. Този тип дамски обувки може да обуете и с права пола под или малко над коляното (а защо не и по-къса), с чино панталон, с панталон с широки крачоли, с джегинг и дори с дънки! Горната част може да е риза, фин пуловер, сако, кожено яке, палто, шлифер.

Ботите са обувки, подходящи не само за зимните месеци, но и за по-хладните дни на пролетта и есента. Трябва ви и подходяща дамска чанта, за да имате стилна визия, добро настроение и висока класа – да заявите, че сте готова да преминете през деня, каквото и да ви е подготвил той. За снежните зими има модели, които са с дълбочина до средата на прасеца – забравете за снега в обувките.

Много от моделите са с квадратен дебел ток, което ще ви даде стабилност при заледяване на настилката. В случай, че ви трябва атрактивен и интересен вариант, изберете модел с каишки, катарами или елементи от лак или с животински принт.

Друга характерна особеност на официалните дамски боти е закопчаването им с цип – лесно и бързо сутрин, когато бързате за работа.

Моделите дамски боти на edition-shoes.com са изработени от качествена естествена или еко кожа, лак, велур, набук – за да намерите тези, които най-много подхождат на вашия стил.


Дамски боти официални

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ