Дамски ботуши ежедневни


         
1 2 3
    

Ежедневни Дамски Ботуши от edition-shoes.com


Необятният свят на дамските ботуши


Светът на дамските ботуши е изпълнен с форми, размери, материи, цветове, шарки, десени. Днес, на практика, всичко е модерно. Всеки носи това, което му харесва, отива и му е удобно. А най-хубавото е, че има достатъчно разнообразно и качествено предлагане!

Формата на ходилната част на дамските ботуши може да бъде остра или заоблена. Някои са наистина толкова остри, че дължината им се увеличава с 1-2 номера.

Токчетата могат да бъдат тънки и високи, дебели и високи, ниски и квадратни, част от платформа или изобщо да липсват. За ежедневно и редовно носене препоръчителни са по-ниските и дебели токове – те носят стабилност на жената, която разчита на тях.

Кожата също може да е всякаква – естествена или изкуствена, велурена или матова, с дискретен блясък или откровено лачена. Интересни комбинации се получават от съчетаването на лачени и матови елементи.

Цветовете при дамските ботуши са голяма палитра. Класиките са черно, тъмно и светло кафяво и телесни тонове, но все по-често се срещат червени, сини, зелени и бели ботуши. Има и варианти, комбиниращи два цвята – червено + черно, светло синьо + тъмно синьо, синьо + кафяво и т.н. Възможен вариант е и корпусът на ботуша един цвят, а токът (подметката) – друг.

Ако харесвате ботуши, наподобяващи стари – нарочно протрита и състарена кожа, може да намерите и такива.

Животинските шарки не излизат от мода – алигатор, зебра, тигър и т.н. – в магазините за обувки се срещат всякакви животни (изкуствена кожа или текстил). Срещат се и модели с шарка, имитираща рибена кост.

Няма да забравим и по-спортните модели, като апреските. Такива има без и със пухчета. Предлагат се в черно или бяло и също се задържаха на пазара и сред предпочитанията на дамите със спортни натури.

Да поговорим и за детайлите. Макар че има много изчистени модели, повече са тези, в които има катарами, кожени висулки, връзки, безопасни игли, рязана кожа „дантела“ или някакви рисунки. Срещат се и дамски ботуши с геометрични форми.

Намерете вашия модел ботуши за наближаващите студени месеци от онлайн магазин за дамски обувки Edition Shoes.Дамски ботуши ежедневни

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ