Дамски чехли


         
1 2 3
    

Дамски чехли от edition-shoes.com


Предимства и недостатъци на различните видове дамски обувки и чехлиОстровръхи обувки


Когато са на висок ток, този тип обувки оптически удължават крака и правят глезена по-елегантен. Можете ли да си представите по-подходяща обувка за дънки? Категорично не! Няма нищо по-женствено от островръхата обувка, която се подава от панталона. Но не прекалявайте. Специалистите съветват да внимавате с островръхите модели, особено ако са чехли, защото те притискат пръстите на краката. Отдавайте предпочитание на етно и ретро стила.


Обувки със заоблени форми


Те наподобяват пантофките. Допълват отлично поли с всякаква дължина, но най-вече късите или тези до коляното. Единственият недостатък на тази удобна обувка е, че много често няма токче, а това не е във ваша полза - особено ако нямате хубава форма на крака. Избягвайте да ги носите с панталон, но за останалото няма спор - тези ретро обувки винаги са били актуални. Ако пък имат и тънка каишка (около глезена или като орнамент), вие без съмнение ще сте кралица на модата.


Обувки с платформи


Комбинират се чудесно с етно мотивите, вплетени в дрехите. Избетере подметка, която няма голям наклон между петата и пръстите, и всичко ще е наред. Платформата трябва да е от естествен материал. Ако се спрете на корковата или на тази с орнаменти от сплетен коноп, ще бъдете на гребена на модната вълна.


Дамски чехли

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ