Блог за обувки

Задължителните обувки, които всяка жена трябва да има


Обратно в блога за обувки

Знаем, че имате доста обувки, но имате ли всички необходими, които биха ви потрябвали във всяка една ситуация? Нека видим кои са те.

Черни обувки на висок ток
Това е вечната класика! Идеални са за всички официални поводи, може да ги носите в офиса, на важни бизнес срещи. Черните обувки с тънък ток издължават фигурата и придават едновременно професионализъм и сексапил. Ако обаче не стъпвате уверено с такива обувки, по-дебелите токове също са чудесен вариант – те са по-стабилни и все така стилни.
Тези дамски обувки се съчетават еднакво добре с рокля, пола и сако, панталон, дори с дънки.

дамски обувки

Сандали
Обувките на лятото!
Сандалите на висок ток се допълват чудесно с всяка лятна рокля. Високите сандали с каишка около глезена са по-стабилни и удобни, затова, при възможност, избирайте такива.
Ниските сандали са подходящ избор за вас, ако вървите много през лятото. Идеални са и за енергичните летни партита.
дамски сандали


Балеринки или равни обувки с/без връзки
Перфектни варианти за пролетта, лятото и ранната есен, когато вървенето е повече. Лесно се съчетават с различни дрехи – поли, рокли, панталони, дънки.
дамски обувки ежедневни

Боти
Ботите са идеални обувки за променливо време. Добър вариант са за дните, в които вече не е топло, но и още не е студено. Прекрасно решение за дамите, които не обичат да носят ботуши (да, има и такива). Има елегантни модели – на тънък или на дебел ток, както и модели, подходящи за продължително ходене – на равна подметка или с много нисък, стабилен ток.
дамски боти


Ботуши
Високите елегантни ботуши са прекрасно допълнение към стилното офис облекло. С тях ще блестите и на фирмените партита, тъй като те издължават фигурата и придават сексапил. Ниските ботуши пък са лесни за придвижване (често в неблагоприятните условия през зимата), по-удобни са за шофиране. А в случай, че вървите много пеша – те са точно това, което ви трябва.
дамски ботуши

Спортни обувки
Задължителни са за по-активните дами, които обичат движението, свободното време, прекарано сред природата, различните активности в града, и по-специално – в парка.
обувки

Джапанки
В най-големите жеги са най-голямото удобство за близки разстояния в квартала. Обуват се за секунди.

Вие имате ли всички „задължителни“ обувки? А можете ли да добавите нещо към нашия списък?

Обратно в блога за обувки
 

Блог за обувки Едишън - edition-shoes.com - в нашият блог може да намерите ценна информация за поддръжка на обувки, съвети при избора на боти и чанти, анализи за модата при обувките, коментари на специалисти и др.


Обувки

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ