Блог за обувки

Размерът има значение или за високия ток с любов


Обратно в блога за обувки

Знаете ли, че има петиции срещу високите токчета? Дамските обувки на висок ток са част от задължителния дрескод на много компании – имамного хора, недоволни от този факт. Да погледнем обаче към другата крайност. Страната е Япония. Мястото е бар в хотел „Хилтън“ в Осака. Времето е всеки четвъртък от 18 до 23:30 часа. И така,
посетителките на този японски бар в конкретния ден и час получават отстъпки от цената на предлаганите ястия и напитки, в зависимост от височината на токчетата на обувките им.
За да използват отстъпка, дамите трябва да носят поне 5-сантиметрови токчета. Намалението при тези сантиметри е 10%. Посетителките на бара, покатерили се на 15 см токчета, могат да се възползват от 30% намаление, а още по-високите токчета осигурява 40% отстъпки от цените. Е, размерът има значение... явно.

Вижте нашите съвети при избор на високи токчета:

1. Купувайте обувки в края на деня, когато краката са най-подути. Ако купувате обувки от онлайн магазин за дамски обувки, пробвайте ги също вечерта. В случай, че не са ви удобни или не отоговарят на очакванията ви за усещане, може да се възползвате от опцията за връщане на продукта. Всички онлайн магазини дават такава възможност на клиентите си.

2. Разходете се в магазина и с двете обувки. Краката, както всичко в човешкото тяло, не са симетрично еднакви. Ако дясната обувка ви е съвсем по мярка, лявата може да ви е малка, голяма или неудобна. И обратното.

3. Пробвайте обувките на различни настилки – на плочките и на мокетите в магазина или у дома (при онлайн поръчка) – усещането е различно.

4. Не подценявайте платформите – дори и платформа 1 см при пръстите отнема част от височината на тока, осигурява по-меко стъпване и не разваля високия силует.

5. Изберете модела не само според дължината, но и според ширината му. Стъпалата на различните хора са различно широки, затова и обувките се правят с различна ширина. Когато избирате, не купувайте модел, който ви е прекалено широк – ще ви излиза от крака, а и няма да стои добре. По-тесните обувки пък ще ви създават дискомфорт от самото начало. Не бива да разчитате много на това, че ще се отпуснат – не се знае кога и колко.

Надяваме се да сме ви били полезни с тази информация. Поръчайте вашите дамски обувки на висок ток.


Обратно в блога за обувки
 

Блог за обувки Едишън - edition-shoes.com - в нашият блог може да намерите ценна информация за поддръжка на обувки, съвети при избора на боти и чанти, анализи за модата при обувките, коментари на специалисти и др.


Обувки

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ