Блог за обувки

Носете удобни обувки – за да са доволни краката ви в края на деня


Обратно в блога за обувки

Няма спор – високите дамски обувки на ток са красиви, стоят чудесно на крака, удължават го оптически, но... повечето от тях не са много удобни (и ние го признаваме). Дори и да са носите обувки на (висок) ток, нека това не е всеки ден. Редувайте с удобни обувки, с които краката – стъпалата, прасците, ставите, колената – да се чувстват прекрасно и спокойно. И да са ви благодарни в края на дългия ден!

Удобните обувки за повечето жени са ниски, равни, с леко повдигнато ходило. Те са изцяло от мека естествана кожа, с която краката не се изпотяват и дори дишат. Удобните обувки не притискат пръстите, петите, сводовете на стъпалото, не предизвикват деформации на кокалчетата.

Евтините ниски китайски обувки, които са залели пазара, са далеч от удобни и качествени! Те са от некачествени материали и материи, миришат лошо, причиняват гъбички, сърбежи, мазоли. Дори и да изглеждат удобни и красиви, не им се доверявайте, а мислете за здравето си с предимство!

Ако харесвате обувки с остър връх, от тях също има удобни и практични модели. Някои от тях са на ниско токче, което ги прави доста елегантно решение за офиса, за срещи с клиенти, партньори или приятели. Отново – избирайте обувките със заострени върхове по-скоро удобни, отколкото красиви!

Дамските обувки на платформа също са от удобните варианти, а и са толкова разнообразни и интересни! Те издължават оптически крака и правят дамата, която ги носи, визуално по-висока, но в същото време не натоварват краката много, тъй като са с малка „денивелация“ между петата и предната част. Ако предпочитате такива модели, залагайте на меки материали, естествени стелки, не много високи. Това ще ви гарантира, че ще издържите с тях през целия ден или вечер.

Избирайте удобни дамски обувки – това е инвестиция във вашето здраве, комфорт, самочувствие и успех!

Разгледайте каталога на онлайн магазин за обувки Edition-Shoes.com и изберете най-подходящите за вас. Поръчайте веднага само с няколко клика.Обратно в блога за обувки
 

Блог за обувки Едишън - edition-shoes.com - в нашият блог може да намерите ценна информация за поддръжка на обувки, съвети при избора на боти и чанти, анализи за модата при обувките, коментари на специалисти и др.


Обувки

Красота и качество на супер цени, доставкa на обувки и чанти в цялата страна по куриер ЕКОНТ